.

.

XJJZS Врата стопор Non-Punch Пет вида цветя Бъдат Вратата на притежателя на скрит врата стопор Мебели Врати хардуер (цвят : жълт бронз)

XJJZS Врата стопор Non-Punch Пет вида цветя Бъдат Вратата на притежателя на скрит врата стопор Мебели Врати хардуер (цвят

BGN 63.73
Налично

неръждаема стомана 304, липсата на пробиване/пробиване, усвояването на стоки с двойно предназначение.Силна устойчивост на корозия, не е лесно ръждясва във влажна среда.Два начина за инсталиране : не пробивам за защита на подобрения в дома си и да не перфорират за повишаване на стабилността.Супер усвояването, не е лесно да се разклаща по посока на вятъра, ефективно избягване на сблъсък врати.Област на приложение : различни подове, плочки и т.н. Наименование на продукта : 304 етаж от неръждаема стомана suction Product материал : 304 неръждаема стальПодходит за шев на крилото : 5.5-12mm304 неръждаема стомана, без пробиване/пробиване, усвояването на стоки с двойно предназначение.Силна устойчивост на корозия, не е лесно ръждясва във влажна среда.Два начина за инсталиране : не пробивам за защита на подобрения в дома си и да не перфорират за повишаване на стабилността.Супер усвояването, не е лесно да се разклаща по посока на вятъра, ефективно избягване на сблъсък врати.Област на приложение : различни подове, плочки и т.н. Пакетът включва : 1 x врата стоп NOTICE1. Ако инсталирате стикер без перфорация, моля, използвайте я след закрепване в рамките на 24 часа.2. Това е приемливо с грешка на измерване 1 3 мм. се дължи На различни ръчни измервания, моля, позволете някои малки разлики в размера.

R

Клиентите също избират