.

.

8,5 Златна Пчела Короната Маслина Символ на Иконата за Логото на Букет от Искри Блясък Назад Кръпка Ютия на Шиене Бродирана Апликация на Плат Занаят, Изкуство за нап?

8,5 Златна Пчела Короната Маслина Символ на Иконата за Логото на Букет от Искри Блясък Назад Кръпка Ютия на Шиене Бродирана

BGN 19.56
Налично

Размер : 8.25" широк х 8.25" на височина.Този пластир се предлага с термосвариваемой подложка, която може да е просто път или да шият.Идеална за декорация или за ремонт любимите си дрехи,якета ,дънки,шапки, тениски, рокли,раница.Изглежда блясък светеше красиво и уникални.Произведено в Тайланд, от висококачествен материал с почти 10-годишен опит.Ние изпращаме безплатно стоки по целия свят от Тайланд.Как се гали по-нататък : 1. Поставете заплату си кърпа, яке, шапка и т.н. 2. Покрийте с памучна кърпа пътека,а след това прогладьте желязо.Избягвайте използването на желязо директно на пластира с 3 : Продължавайте да натискате на желязо 120-150 Температурата е около 40-60 секунди 4 : Дайте патчу да се охлади.Повече елементи, различни от всичко, което е съществувало по-рано, моля, посетете витрина на магазин Miss Daffodil.Как се гали по-нататък : 1. Поставете заплату си кърпа, яке, шапка и т.н. 2. Покрийте с памучна кърпа пътека,а след това прогладьте желязо.Избягвайте използването на желязо директно на пластира с 3 : Продължавайте да натискате на желязо 120-150 Температурата е около 40-60 секунди 4 : Дайте патчу да се охлади.

R

Клиентите също избират