.

.

SKUN Hamstand 1 парче шунка притежателя щанд рафтове за съхранение на барбекю, домашни аксесоари шунка притежателя стойка (Цвят: A)

SKUN Hamstand 1 парче шунка притежателя щанд рафтове за съхранение на барбекю, домашни аксесоари шунка притежателя стойка

BGN 303.36
Налично

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Корпус багажник за шунка има производство от масивна дървесина, здрав, 8 кг, суров капсула шунка, нарязани на най-добрите резена шунка.Материал твърдо : работен плот инфинити, готварска печка от масивна дървесина директен, се отказва от малка плоча с пръсти в комбинация с кожа.Съхранение : конструкция и кутия от масивна дървесина, удобен инструмент за съхранение или други аксесоари.Прецизно шлифоване : кръгъл елегантен в ъгъла, безопасен и приятелски настроен, дебел desk, твърди.Основата е стабилна : голямо основание безопасно и хлъзгава, по-стабилно.цвят : a Color : както е показано Материал : дърво Размер : около 38 x 17 x 44 cm Included в опаковка : 1 × притежателя шунка Възможности : кухня, кафе, ресторант, парти etcprompt : 1. Проверете размера, преди да купите.Ръчно измерване води до грешка от 0 до 5 см. Надявам се, че разбирате.2. Снимки на продукта не съдържа предмети, различни от продукта.3. Моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвят, тъй като мониторът се отличава.Горните данни могат да бъдат измерени само за сведение и всяка променлива може да се различава, и благодаря ви за вашата действителния продукт.5. Ако откриете проблем с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли обмен и обратна връзка, за да се гарантира най-добрите продукти и услуги.Той е много издръжлив, лесен за монтаж и почистване.

R

Клиентите също избират