.

.

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Y9 2019 / Enjoy 9 Плюс Ретро Текстура Магнитен Хоризонтален Флип ПУ кожен Калъф с държач и слотове за карти и фоторамкой(черен) (Цвя?

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Y9 2019 / Enjoy 9 Плюс Ретро Текстура Магнитен Хоризонтален Флип ПУ кожен Калъф

BGN 38.32
Налично

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Изработен е от качествена изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време.2. Той адекватно да защитава устройството от обикновените надраскване, прах, износване и износване.3. Дизайн на притежателя прави хоризонтален преглед по-удобно.4. Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате своята практика.5. Функционални слотове за карти, фото рамка и поставка, която е удобна за употреба.

R

Клиентите също избират