.

.

Прекрасна Детска Каска за Защита на Главата,Раница,Анти-Плоска Глава,Формирането, 1 бр. Мека Детска Играчка на облегалката за глава За Деца Детска Възглавница за За?

Прекрасна Детска Каска за Защита на Главата,Раница,Анти-Плоска Глава,Формирането, 1 бр. Мека Детска Играчка на облегалката

BGN 40.60
Налично

Предпазва главата и гърба на децата от наранявания, причинени от внезапен спад на пода.Това е най-добрият подарък за седящи/ходещи учещи бебета/малки деца.Защитна подплата Backpiece е с уникален дизайн, сладък външен вид, нека детето ви, където и да е светъл лъч.Не трябва да влизат в контакт с главата на детето си, използвайте дишаща омекотяващ удар, пазете главата и гърба на бебето.Използвайте плътни материи, за да е кожата на бебето, отрегулированные по този начин, за да се гарантира най-меката и удобна за кацане.Можете да защитите областта на шията, рамото и главата на детето, това ще ви помогне да защитите вашите деца, когато те учат да ходят, да тичат във всички отидат.Вид на стоката : автомобили pillowtype1 : облегалката за глава Pillowtype2 : Детска защита на главата Тип3 : Автомобилна седалка на сигурността Подкрепа на врата Pillow Customer Въпроси и отговори.

R

Клиентите също избират