.

.

Тенис и Външен Вентилатор, Aihanch Акумулаторна 10800mAh Акумулаторен Вентилатор Осцилиращ Вентилатор С 4 Степени Регулируема По Височина Сгъваема Вентилатор с Дистанци?

Тенис и Външен Вентилатор, Aihanch Акумулаторна 10800mAh Акумулаторен Вентилатор Осцилиращ Вентилатор С 4 Степени Регулируема

BGN 39.99
Налично

【3 в 1 многофункционална фен】Този телескопична вентилатор, регулируеми по височина и сгъва, може да се използва върху работния плот като настолен вентилатор или на земята, като не е изправено фен.Междувременно, сгънат размер е само на 8.1x4 дървен материал.5inch, преносим и компактен, просто го сложи в раница като фен на пътуване по време на къмпинг или на пикник.Спестете много пари за закупуване на различни фенове. 【Вентилатор, захранван с батерии 10800 ма】 : Преносим вентилатор Aihanch е оборудван с голям акумулаторна батерия 10800 ма. 8.5~33 часа на безжичен длиннего на работното време зависят от различни режима. 7,5 часа време за зареждане от бързо зареждане USB 2 A. (Адаптер 2 A в комплекта не е включена, се предлага само с кабел usb-c). 【Дистанционно управление и 90° Автоматичен колебание】 : В рамките на 13,2 фута можете лесно да управлявате функциите на вентилатора с помощта на дистанционно управление, като включване/изключване, люлки, скорост на вятъра, време на нощна светлина.Като предлага по-голяма гъвкавост и удобство. 90-градусное широкоугольное колебание с допълнително завъртане на главата на 180° еднакво предава хладен вятър на по-голям брой хора в различни ъгли. 【Функция таймер и лека нощ】 : 4-часова настройка на таймер (1-2-3-4 часа) може да се предотврати настинка вас или вашите деца по време на сън.С по-топъл бял ночником, любимите си фенове за спалня. 【4 скорост на вятъра и пълноценната защита на】 : 4 ниво на проектиране на вятъра (бриз/мека /силен / естествен вятър) предоставят възможност за избор от комфортно усещане на различни места.Как само ще се докоснете до лезвию по време на работа, перката ще спре да се върти и да остане на 3 секунди, защита сигурността на вашите деца.

R

Клиентите също избират