.

.

Комплект от 6шт! Тел рафт от неръждаема Стомана, 14 см x 60 см. Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела. Също така е идеален за бизнес употреба, зоологи?

Комплект от 6шт! Тел рафт от неръждаема Стомана, 14 см x 60 см. Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела.

BGN 783.55
Налично

Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела.Също така е идеален за бизнес употреба, зоологическата градина, приют за животни.Създаване на комфортно пространство там, където не трябва, с помощта на тази телена стеллажной система.Съдържа 4 двойки разрезных ръкави.Всеки елемент, построена за поставяне на вентилационна дизайн с тегло до 600 килограма, максимизира притока на въздух, при запазване структурната цялост.Комплект от 6шт!Общи размери : Обща дължина 60 сантиметра.Обща ширина 14 см, максимална товароносимост-450 кг.Пълен цвят Сребърен покритие от Неръждаема стомана Материал Неръждаема стомана в списъка Да Стил Вентилирани вид на рафтовете Използването на Всички среда; Влажна среда с Висока весовая капацитет Благодарение на своя материален състав на тази полк също е с висока весовую капацитет 450 паунда.Висока весовая капацитет помага на рафта се адаптира към растежа на бизнеса в развитието на съхранение нужди и разширяване на продуктовата гама.Вертикални ребра ребрата тази рафтове преминават отпред назад, а не от ляво на дясно, че по-лесно товарене и разтоварване на консерви и други предмети.Специална окачена конструкция осигурява правилната циркулация на въздуха, така че той няма да бъде толкова бързо да събира прах.Всеки закупен срок на годност се предлага с четири чифта разрезных ръкави, които се използват за фиксиране на рафтове са съвместими стойкам (продават се отделно).

R

Клиентите също избират