.

.

Подложка за проследяването стъпки пълзи, 2 допълнителни тип Мек и удобен 1 бр. детски игри мат Детски двупосочен нескользящий Подложка За проследяването стъпки пъл?

Подложка за проследяването стъпки пълзи, 2 допълнителни тип Мек и удобен 1 бр. детски игри мат Детски двупосочен нескользящий

BGN 260.63
Налично

Тази игра мат притежава висока еластичност, която може да защити децата от удари.Подходящи за бебето и майката, за да играят и да си взаимодействат заедно.Напълно обгърнати край ефективно повишават издръжливостта на ъгли и на вълна.Изработен е от висококачествен материал и влагоустойчив, отговарят на високи.Той лесно се поддава на сушене и ефективно намалява растежа на бактерии. 1. Тази мат игри с висока еластичност, което може деца от удар ушибленного.2. Изработен е от висококачествен материал и влагоустойчив, отговарят на високи.3. Той лесно се поддава на сушене и ефективно намалява растежа на бактерии.4. Напълно обгърнати край ефективно подобрява устойчивост на износване ъгли и кърлинг.5. Подходящи за бебето и майката, за да играят и да си взаимодействат заедно.6. Мек, удобен и топъл, вашето дете няма да се чувстват готино на него.

R

Клиентите също избират