.

.

Предпазители, Щипка пръст, Лека Конструкция Валяк дейности Предпазители врати за сигурност на Затягане на децата Анти-Анти-Высокоэластичные за да се Предпазят от ?

Предпазители, Щипка пръст, Лека Конструкция Валяк дейности Предпазители врати за сигурност на Затягане на децата Анти-Анти-Высокоэластичные

BGN 72.48
Налично

Осигурява мека възглавница между вратата и рамката, за да се защитят малки дръжки и пръстите на вашето дете, малко дете или бебе сензор за запушване или заглушаване, поради затваряне на врати.Инсталирайте го на вратата, ако толкнете на вратата в затворено положение, вие можете да оставите голям, за да се предотврати запушването на дете или домашен любимец, както и да се избегнат наранявания.Высокоэластичный материал лесно се закопчава и не слайдове с врати с течение на времето.Изработен от висококачествена материал NBR, тя е здрава и издържа на силни вратите пляска, заедания и силни удари.Лесно се поставят, са заснети и се движат, и те няма да оставят никакви следи или остатъци на вашата врата.Функция : 1. Высокоэластичный материал лесно се закопчава и не слайдове с врати с течение на времето.2. Изработен е от висококачествен материал NBR, той е здрав и може да издържа на силни вратите пляска, конфитюри и силни удари.3. Инсталирайте го на вратата, ако толкнете на вратата в затворено положение, вие можете да оставите голям, за да се предотврати запушването на дете или домашен любимец, както и да се избегнат наранявания.4. Осигурява мека възглавница между вратата и рамката, за да се защитят малки дръжки и пръстите на вашето дете, малко дете или бебе сензор за запушване или заглушаване, поради затваряне на врати.5. Лесно се отстранява и се движи, и те няма да оставят никакви следи или остатъци на вашата врата.Спецификация : Тип елемент : Пръст щипка Guards Material : NBRColor : Beige Texture : Soft Finger щипка guards Метод на инсталация : Моля, инсталирайте го в горната част на вратата, най-малко на 15 см от външния ръб на вратата, или да го настроите директно над вратата, където детето не може да се постигне Списък на пакетите : 1 x щипка пръст Охрана.

R

Клиентите също избират