.

.

Здравословна Гребен за коса, двигателят е с мазителна Гребен за коса, Ежедневна употреба без мирис, както за професионални салон, така и за домашна употреба(син)

Здравословна Гребен за коса, двигателят е с мазителна Гребен за коса, Ежедневна употреба без мирис, както за професионални

BGN 5.91
Налично

Дебел корпус на гребен, не се разгражда лесно при използване на здрав и издръжлив.Подходяща както за професионален салон, така и за домашна употреба, а също така и като подарък за вашите приятели, семейство.Компактен размер и ниско тегло, лесен за носене и ежедневно използване.гладки и широки туристи на билото, без да се вреди на кожата и на кожата на главата, не ще направят косата сплъстена.Висококачествен пластмасов материал, издръжлив, без мирис и здрави. 1. Висококачествен пластмасов материал, издръжлив, без мирис и здрави.2. Дебели орган на гребен, не е лесно да се съборят в ползите, силна и здрава.3. Гладки и широки зъби, гребен, липсата на вреда за кожата и скальпу, не ще направят косата разбъркан.4. Компактен размер и ниско тегло, лесен за носене и ежедневно използване.5. Подходяща както за професионален салон, така и за домашно ползване, или като подарък за вашите приятели, семейство.

R

Клиентите също избират