.

.

Seaintheson Indoor Length Adjustable Общото Up, Pull-up Door Bar Exercise Turnal Bar for Home Gym Strength Training Fitness Основната (Черен)

Seaintheson Indoor Length Adjustable Общото Up, Pull-up Door Bar Exercise Turnal Bar for Home Gym Strength Training Fitness

BGN 74.56
Налично

【Частен зона】 : Наличен за широка гама от упражнения за тренировка на тялото, които са отлични за укрепване и изграждане на мускули в домашни условия.Потребителски дължина подтягивающей апликации може да се монтира на различни каси. 【Технически характеристики】 : Максимална товароподемност : 200 кг/440 кг Тегло : 1,63 кг/3,6 килограма Размери : 93x34x30cm/36.6x13.4x11.8 in, Материал на рамката : стомана и гъба. 【Конструкция】 : Рамката е изработена от изключително стомана с повърхност от неръждаема стомана, която може да предотврати ротация на лост по време на употреба. 【Ергономичен дизайн】 : Пенопластовая на дръжката може да се сведе до минимум умората на ръцете след продължителни упражнения.Потребителски дължина е на разположение за инсталиране в различни каси. 【Multi Use】 : Подтягивающая планк се използва за всички видове упражнения, като дърпа, дърпа, кляка, накланя, клекове, тиранти трицепс, вдигания на краката и т.н. Лесно се тренират мускулите на корема, ръцете, гърба, гърдите, раменете и краката.Това е регулируем по дължина на вратата дърпане на планк.Можете да го използвате, за да изпълнява упражнения по брадичката.На разположение многофункционални тренировка, включително хоризонтални кабела и кабела на брадичката, лицеви опори на краката, крака разширения, свиване на краката и огъване на горната част на ръцете.Това е полезно за укрепване и тренировка на мускулите.

R

Клиентите също избират