.

.

Кристали За Нокти Натиснете Ons Удължен Ковчег 3d Дизайн на Фалшиви Нокти Френска Усмивка Стил Скъпоценен Камък Луксозен Розов Голи Роялти Режийни Върховете на Нокт?

Кристали За Нокти Натиснете Ons Удължен Ковчег 3d Дизайн на Фалшиви Нокти Френска Усмивка Стил Скъпоценен Камък Луксозен

BGN 10.39
Налично

1. 24шт/облицовам натиснете върху ноктите.Изберете от тях си размер, така че да отговаря на вашите натурален ноктите. 2. Кристали Дизайн : Розов френски уши екстра дълги заострени балерина фалшиви нокти.Украсена с кристали AB. 3. Качеството на ноктите : Тези накрайници за нокти са изработени от висококачествени и екологично чист материал ABS, който не е токсичен за вас, което ви гарантира сигурна и комфортна опит , той може да продължи около 1-2 седмици. 4. Употреба : използването на лепило, двустранни стикери.ТЕЧНОСТ В комплекта НЕ е включено, ако искате да използвате течен клей, моля, подгответе се за себе си. 5. Режийни нокти на марката Echi Q : имаме над 500 стилни нокти .Моля, проверете е-магазина ни за повече информация.Това е предварително разработени режийни ноктите на краката си.Лесна за употреба, не трябва да отидете в салон с това.В това число : 14 комплекта,всеки комплект включва 23~24 пирон.Приложение : 1. Внимателно почистете и отполируйте естествен нокът. 2. Нанесете лепило за нокти или самозалепваща се стикер върху пластмасова капачка(не включително самозалепващи се етикети или лепило за тези нокти). 3. Нанесете пластмасова капачка върху естествен нокът. 4. Кликнете върху върха и задръжте клавиша в продължение на 30 секунди.Той е по-здрав след 24 часа, ако използвате лепящи се етикети Отстраняване : Ако използвате самозалепващи се раздели, е 1. Потопете ръката си в топла вода и се държи около 1~2 мунита. 2. Опитайте се внимателно да изтривате краищата на ноктите, за да не навреди на естествени нокти. 3. Запазване на ноктите и ги използвайте отново, ако искате.Ако използвате течен клей, а след това, моля, използвайте вода, за премахване на лепило, за да помогне за отстраняване на ноктите.ВНИМАНИЕ : Не използвайте, ако естествени нокти са възпалени или инфектирани.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

R

Клиентите също избират