.

.

Титуляр Подложки Сила ,Обтегач на Гнездото Стени,Липса на Увреждане на Стената на Притежателите на заключващия механизъм Закопчалка за Многократна употреба на Та?

Титуляр Подложки Сила ,Обтегач на Гнездото Стени,Липса на Увреждане на Стената на Притежателите на заключващия механизъм

BGN 7.99
Налично

Смогите да бъде завъртяно на 360°, лесен за употреба, свободно регулируеми, няма нужда потревожиться за реверсе.Специално конструированный за полагане на сила / кутии хартия кърпи/ переходников и дистанционно управление, силен, носещи натоварване,по-длиннего време за издаване на облигации, по-силно залепване, максимално натоварване 5-10 кг.Той аккуратен, набор от резултати се сортира, компактен и практичен, се избягва възможността за връзване на възли и заплитането на кабели, удобен за организацията и премахване на потенциалните заплахи за сигурността.Подходящи за гладки повърхности, такива като обикновени повърхността на стени, стъклени повърхности, дървени повърхности, мрамор повърхността.Материал ABS, I-образно слот за карта лесно се изтегля и се добавя, конструкция е стабилна и трайна.Материал : ABS/пластмаса Размер : 138*55*27 мм/5.43*2.16*1.06 1. Преди употреба, моля, добре почистете стената и тегло ленти и щракнете на притежателя 2. Моля, кликнете на планината, за да премахнете балона с лепило, това ще ви помогне по-добре да се придържа държач за стена. 3. Моля, не попадайте лепило във водата, в противен случай неговата лепкавост може да отслаби, и тогава тя ще бъде много трудно се залепи отново. 4. Ако искате да премахнете притежателя, моля, отопление лепило, за да го смекчи с помощта на сешоар или топлинна оръдия, можете да премахнете титуляр, не оставя следи по този начин. 5. Ние ви съветваме да не се придържаме към варовита стена, в противен случай лепкавост ще бъде слаб, и след това на притежателя, може да падне на варовита стена за кратко време.

R

Клиентите също избират